Всі категорії
Додати товар

Воротник для шеи ортопедический air pillow

804 грн -64% 290 грн
Опис

ws47623
Комір ортопедичний лікувальний MHz BrownКомір позбавить вас від болю в шиї, остеохондрозу або стане чудовим засобом профілактики. Завдяки тому, що його камери наповнюються повітрям, поступово збільшується у розмірі, витягуються і хребці, і відстань між ними. Шейний комір забезпечує покращення струму крові. Ортопедичний комір має гнучку конструкцію, щоб кожен міг підлаштувати його саме для себе. Сумісний із вправами. Надягніть ортопедичний комір, і вже через кілька хвилин ви відчуєте зменшення болю. шийному відділі та головному мозку, що стимулює відновлення пошкоджених тканин.

Лікувальний комір може регулювати положення шийних хребців, зменшувати тиск на кровоносні судини, нерви та спинний мозок; він усуває різні симптоми, спричинені цервікальною спондилопатією. Даний прилад зручний у користуванні, придатний для домашнього самолікування, безпечний і надійний, дає швидкий ефект. Показання до застосування коміра ортопедичного лікувального MHz Brown: дегенеративно-дистрофічні захворювання хребта спондильоз та ін.); шийний спондильоз; шийний радикулітний синдром, радикуліт; порушення постави (сколіоз); реабілітація після травм, післяопераційні стани на шийному відділі хребта, реабілітація після оперативного лікування гриж міжхребцевих дисків; ;вегето-судинна дистонія;потилична мігрень, головні болі;болі в шийному відділі та спині різного характеру;синдром хронічної втоми;синдром хребетної артерії;задній симпатичний синдром;дисплазія;статичні та динамічні перевантаження;міозит шийних м'язів;надмірно;
Лікувальний комір є новим поколінням, принцип дії якого лежить у запатентованому методі обережного витягування шийного відділу хребта за рахунок накачування повітрям камер коміра. Це призводить до збільшення міжхребцевого простору, поліпшення кровообігу в шийному відділі та головному мозку, що стимулює відновлення пошкоджених тканин. Лікувальний комір може регулювати положення шийних хребців, зменшувати тиск на кровоносні судини, нерви та спинний мозок; він усуває різні симптоми, спричинені цервікальною спондилопатією.

Даний прилад зручний у користуванні, придатний для домашнього самолікування, безпечний і надійний, дає швидкий ефект.

Характеристики коміра ортопедичного лікувального MHz Brown:

матеріал: замшеве покриття;
підходить під будь-який об'єм шиї;
регулюється за допомогою липучок; витягується по вертикалі до 17 см;
легкість та комфорт у застосуванні;
безпека у використанні.
сила витягу може досягати 20 кг.
Зроблено в Китаї
Ця модель – надійна під час експлуатації. При акуратному використанні служитиме Вам довгий час.
********249
оплата 100%
Нова пошта
Укрпошта

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари