Всі категорії
Додати товар

Масажний ортопедичний коврик з подушкою acupressure mat ортопедичний масажний килимок...

650 грн
Опис

Спосіб доставки -Нова Пошта, Укрпошта.
Масажний ортопедичний коврик Acupressure Mat Ортопедичний масажний килимок фіолетовий 65 см*41 см Масажні аплікатори за системою Кузнєцова здатні допомагати і навіть лікувати людей при різних захворюваннях, знімати втому і навіть допомагати швидше повернути форму і працездатність м'язів і суглобів під час реабілітації після травм. Масажний коврик Acupressure Mat являє собою невеликий, але компактний коврик Виготовлений масажний коврик – Acupressure Mat зі 100%-го натурального матеріалу – хлопок, а іголки дуже якісні та міцні, виготовлені з ABS-пластику.
Масажні килимки-аплікатори – Acupressure Mat призначені для виконання точкового акупунктурного масажу в різних зонах тіла. Допомагає при лікуванні та профілактиці плоскостопості, як у дітей так і дорослих, допомагає зміцнити зв'язки стопи та гомілкостопа, так само робить пасивний масаж внутрішніх органів організму завдяки дії на активні точки стопи. Коврик – Acupressure Mat здатний допомогти зняти втому та болі у визначених, навіть усіх ділянках тіла, шляхом прямого
Голковколювання (акупунктура) шкіри покращує кровотік. Застосування масажного коврика (акупунктурного) – Acupressure Mat : – масажний коврик слід помістити перед собою на підлозі; – далі слід встати босоніж на коврик і поперемінно переступати з ноги на ногу; – можна так само плавно переходити з п'яти на пальці; – тим самим масажувати усю стопу.
Артикул: 110145771

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари