Всі категорії
Додати товар

Крем для гоління "хіт" for men comfort для всіх типів шкіри

65 грн
Опис

Ефективний засіб для комфортного гоління з протеїнами пшениці, екстрактом бамбука, ментолом та алантоїном. Забезпечує м'яке ковзання бритви за рахунок якісного розм'якшення волосків, дарує вєдчуття свіжості, має ефект, що доглядає.

Вага
150 г
Тип шкіри
Всі типи

Процес щоденного гоління сучасні чоловіки довели до автоматизму, намагаючись звести витрачений на нього час до мінімуму і внаслідок цього приділяючи дуже мало уваги підготовці шкіри обличчя та шетин до процесу. Тому багато хто стикається з некомфортними відчуттями. Крем для гоління «ХІТ» for men COMFORT ефективно розм'якшує волосся та забезпечує м'яке ковзання бритви, не допускаючи виникнення подразнення або порізів, а натуральні рослинні екстракти у складі засобу здійснюють якісний догляд: тонізують, зволожують, живлять та заспокоюють шкірний покрив, запобігають запаленню та усувають подразнення. Екстракт бамбука сприяє утриманню вологи в шарах епідермісу, відновлює структуру сполучної тканини, регулює обмінні процеси у шкірі, підвищує її еластичність, тонізує, посилює живлення за рахунок зміцнення капілярних стінок, бореться з в'ялістю та втомою шкірного покриву. Протеїни пшениці підтримують еластичність шкіри, сприяють регенерації клітин, мають пролонгований зволожуючий ефект, знімають роздратування і захищають від дії вільних радикалів. Алантоїн стимулює оновлення епідермісу, прискорює регенерацію тканин і уповільнює старіння клітин, допомагає відлущування ороговілих частинок і нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів. Ментол має протизапальні та антисептичні властивості, стимулює кровообіг і тонізує, дарує відчуття прохолоди та свіжості.

Спосіб застосування: Нанести крем безпосередньо на зволожену особу або попередньо спінити за допомогою помазки. Оптимальний результат досягається, якщо перед голінням залишити засіб щетиною на 1 хвилину. Після гоління вмиватися теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?