Всі категорії
Додати товар

Крем для гоління "хіт" for men sensitive для чутливої ​​шкіри

67 грн
Опис

Ніжний крем для гоління з протеїнами пшениці, екстрактом алое, алантоїном та гліцерином. Забезпечує ефективне розм'якшення волосків, плавне ковзання бритви, комфортне гоління та догляд за шкірою, спрямований на попередження запалень, подразнень та лущення. Збалансована формула засобу враховує всі особливості та потреби чутливої ​​шкіри.

Вага
150 г
Тип шкіри
Чутлива та схильна до подразнень

Чутлива, схильна до подразнень шкіра може може зустрічатися не тільки у жінок. Деяким представникам сильної половини ця особливість шкірного покриву також притаманна. Регулярне гоління лише погіршує ситуацію, сприяючи травмуванню шкірного покриву, виникненню запалень, подразнень та лущення, негативно позначається на стані чутливої ​​шкіри та її зовнішньому вигляді. Крем для гоління «ХІТ» for men SENSITIVE розроблений спеціально для чутливої ​​чоловічої шкіри з урахуванням усіх її особливостей та потреб. Ніжна кремова текстура засобу швидко утворює щільну легку піну, яка рівномірно наноситься, приємно освіжає, ефективно розм'якшує волоски та доглядає шкіру, наповнюючи її корисними речовинами. Протеїни пшениці підтримують еластичність шкірного покриву, сприяють регенерації клітин, мають пролонгований зволожуючий ефект, знімають подразнення і захищають від дії вільних радикалів. Екстракт алое та алантоїн запобігають можливому пересиханню шкіри, допомагають відновити її водний та мінеральний баланс, сприяють регенерації шкіри та зникненню слідів запалень. Гліцерин надає шкірі м'якості та шовковистості, має інтенсивну зволожуючу дію, зміцнюючи та відновлюючи гідроліпідний шар, забезпечує утримання вологи у глибоких шарах епідермісу. Ментол має протизапальні та антисептичні властивості, стимулює кровообіг і тонізує, дарує відчуття прохолоди та свіжості.

Спосіб застосування: Нанести крем безпосередньо на зволожену особу або попередньо спінити за допомогою помазки. Оптимальний результат досягається, якщо перед голінням залишити засіб щетиною на 1 хвилину. Після гоління вмиватися теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?