Всі категорії
Додати товар

Крем для гоління «хіт» for men з алое для сухої та нормальної шкіри

47 грн
Опис

Чоловічий крем для гоління, який забезпечує плавне ковзання леза та м'яке якісне гоління. Особлива формула, що містить екстракт алое, алантоїн, гліцерин і ментол, сприяє зволоженню, живленню, пом'якшенню шкіри, має регенеруючу, антисептичну та протизапальну дію, надає освіжаючий ефект.

Вага
70 г
Тип шкіри
Нормальна
Суха

Чоловіча шкіра на обличчі в результаті гоління регулярно піддається стресу і, як наслідок, може з'явитися сухість, лущення та подразнення. Крем для гоління «ХІТ» for men з алое спеціально розроблений з урахуванням потреб сухої та нормальної шкіри. Містить у складі активні компоненти, які ефективно доглядають за шкірним покривом, попереджають та сприяють усуненню неприємних відчуттів та небажаних наслідків дратівливої ​​дії приладів для гоління. Екстракт алое тонізує, живить, зволожує та заспокоює, усуває подразнення та запобігає лущенню сухої шкіри. Алантоїн пом'якшує роговий шар, сприяє видаленню відмерлих клітин шкіри. Ментол стимулює кровообіг і тонізує, дарує відчуття прохолоди та свіжості, має протизапальну та антисептичну дію. Гліцерин надає шкірі м'якості та шовковистості, інтенсивно зволожує, зміцнюючи та відновлюючи гідроліпідний шар, забезпечує утримання вологи у глибоких шарах епідермісу.

Застосування: Видавити 2-3 см крему в стаканчик для гоління, збити піну пензликом, рясно змоченою теплою водою, і нанести піну на обличчя. Або нанести засіб на обличчя у вигляді крему без збивання, якість гоління аналогічна.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?