Всі категорії
Додати товар

Крем для гоління «хіт» for men з олією евкаліпту для нормальної та жирної шкіри

47 грн
Опис

Чоловічий крем для гоління, який утворює густу піну, забезпечуючи гладке ковзання приладу для гоління і ретельне м'яке гоління. Склад засобу збагачений олією евкаліпту та корисними для шкіри компонентами, що надають тонізуючу, поживну, зволожуючу та заспокійливу дію, сприяють усуненню подразнення та запобігають запаленню шкіри.

Вага
70 г
Тип шкіри
Жирна
Нормальна

Якість і безпека гоління залежать не тільки від хорошого приладу для гоління, але і від ефективного засобу для проведення прцессу. Крем для гоління «ХІТ» for men з олією евкаліпту створений з урахуванням особливостей нормальної та схильної до жирності чоловічої шкіри. Збалансований склад активних компонентів надає крему антисептичні, тонізуючі та регенеруючі властивості, сприяє загоєнню мікропорізів, чинить освіжаючу дію. Олія евкаліпту має антибактеріальну та протизапальну дію, розріджує себум та допомагає очистити пори, знижує жирність шкіри, прискорює регенерацію тканин, загоює пошкодження, зменшує окислювальний стрес. Алантоїн стимулює оновлення епідермісу, допомагає відлущуванню ороговілих часточок, нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, прискорює регенерацію тканин і уповільнює старіння клітин, має зволожуючу та заспокійливу дію. Ментол стимулює кровообіг і тонізує, дарує відчуття прохолоди та свіжості, має протизапальну та антисептичну дію.

Застосування: Видавити 2-3 см крему в стаканчик для гоління, збити піну пензликом, рясно змоченою теплою водою, і нанести піну на обличчя. Або нанести засіб на обличчя у вигляді крему без збивання, якість гоління аналогічна.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?