Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Крем після гоління «гордість джентельмена»

420 грн
Опис

Зволожуюча рідина після гоління, що містить алое.
Надайте приємну заспокійливу нотку до щоденної процедури гоління за допомогою рідини після гоління Гордість Джентльмена. Заспокоюючи Вашу шкіру після гоління, Гордість Джентльмена також є зволожуючим засобом для шкіри обличчя та шиї.
Ця формула рідини від Форевер не містить спирту та містить унікальну суміш інгредієнтів, які створюють ту саму прохолодну свіжість та класичний шляхетний чоловічий аромат. Створена на основі соку з м'якоті алое, Гордість Джентльмена дарує Вашій шкірі тривале відчуття комфорту, свіжості та бадьорості.
Після гоління на шкірі можуть залишатися подразливі подряпини та порізи від бритви. Більшість засобів після гоління містять спирт, що залишає на шкірі відчуття сухості. Цього немає при використанні Гордості Джентльмена. Натуральні кондиціонери шкіри, такі як розмарин, вітамін Е та огірковий сік, разом із соком алое та гіалуронатом натрію швидко заспокоюють і глибоко зволожують шкіру.
Гордість Джентльмена дозволяє вам розпочати новий день, відчуваючи впевненість та комфорт. Це – нове покоління ексклюзивних засобів для догляду за шкірою, розроблене спеціально для чоловіків.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user535046229
user535046229
Київ
0% виконаних замовлень
Був