Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода trussardi uomo чоловіча 100мл

1250 грн
Опис

Нота серця: Герань, Мускатна шавлія, Фіалка Бренд: Trussardi Об `єм: 100 Класифікація аромату: Фужерні Країна виробництва: Італія Клас: Елітна Основні акорди: Ароматичний, Свіжий пряний, Цитрусовий Початкова нота: Амальфітанський лимон, Бергамот, Мускатний горіх Кінцева нота: Дубовий мох, Пачулі, Шкіра Тип застосування: Весна, День, Зима, Осінь Опис товару Туалетна вода TRUSSARDI UOMO чоловіча 100мл (Тестер без кришки) Провокаційний, виразний, зухвалий – характер аромату Trussardi Uomo вражає різноманітністю. Він свіжий і привабливий одночасно. Здатний приголубити й заінтригувати. Парфуми обдарують чудовим настроєм всіх навколо, підкреслюючи шарм, шляхетність і мужність свого власника. На чолі шкіряної композиційної піраміди – акорди бергамота, гальбанума, лимона і мускатного горіха, що завойовують увагу своєю елегантністю. Центральна терція представлена ??витонченим звучанням герані, фіалки й мускатної шавлії. У фіналі вас очікують дубовий мох, шкіра і листя пачулів, які дарують аромату чуттєвість, виразність, глибину і чарівність. Це один з тих ароматів, який неможливо розкласти на окремі складові, – все елементи б'ються в унісон, створюючи зворушливу, незабутню симфонію.

Туалетна вода Trussardi Uomo стане завершальним штрихом образу спокусливого і зухвалого молодика, який звик перемагати. Йому достатньо одного погляду, щоб підкорити серце красуні. Він з легкістю долає перешкоди на шляху і не засмучується через дрібні життєві негаразди.

Зверніть увагу! Упаковка тестера може відрізнятися від упаковки стандартного флакона. Наявність кришки або її відсутність залежить від поставки виробника. Тестер має ідентичну ароматну композицію та стійкість.
Склад товару Туалетна вода TRUSSARDI UOMO чоловіча 100мл (Тестер без кришки)

.
Як використовувати Туалетна вода TRUSSARDI UOMO чоловіча 100мл (Тестер без кришки)

Нанесіть парфуми на ділянку шиї, трохи за вухами нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя і згину ліктів. Також можна розпилити невелику кількість парфумів у повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження і пересихання, парфум можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, при цьому воно повинно бути чистим і трохи вологим. Так аромат краще вбереться і буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?