Всі категорії
Додати товар

100 мл christian dior sauvage, парфуми. вода. східні, фужерні

1599 грн
Опис

christian dior sauvage, парфумована вода
100 мл
Нові. Буде повністю запечатані, можна на подарунок.

Батч-код на коробці та флаконі, магнітна кришка з бджілкою.

Як дебютна нотка виступає терпкий бергамот, що пристрасно цілується з сором'язливим анісом і потопає в пікантному тумані китайського перцю. З кожною миттю ароматична мелодія набирає все більш чуттєві оберти — лунає трохи солодкуваті пахощі лаванди, чутно оксамитове дихання мускатного горіха. Роль завершального акорду з властивою їм сенсуальністю виконують благородний амброксан і кокетлива ваніль, що надає цій істинно чоловічій парфумованій воді нотку якоїсь грайливості.

Класифікація: елітна
Тип аромату: східні, фужерні
Стать: для чоловіків
Початкова нота: Бергамот
Нота серця: Зірчастий аніс, Китайський перець, Лаванда, Мускатний горіх
Кінцева нота: Амброксан, Ваніль
Зроблено в: Франція
Якщо задати собі питання про те, хто ж є іконою стилю одягу та парфумерії, то перше, що приходить на розум - Christian Dior. Більшість своєї історії цей французький дім моди працював суто на користь жінок, невтомно створюючи чудові образи як в одязі, так і в парфумерії, косметиці та засобах для догляду за собою. А 2006 року успішно налагодився випуск косметики й ароматів для чоловіків.

Новинка 2015 року від геніального парфумера François Demachy — Sauvage, радикально відрізняється від усіх попередніх ароматів «Сава». Неприборкана за характером фужерна туалетна вода була створена спеціально для бунтарських особистостей. Верхні ноти Sauvage розносяться свіжим і іскристим бергамотом, який поступається місцем «серденому» пекучому перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксану.

Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Саваней». Франсуа Демаші прийняв за основу тону свіжу необроблену сировину, змішавши її з дорогими та благородними компонентами. У результаті його вольнолюбний Sauvage 2015 заграв яскравими та незабутніми акордами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
41% виконаних замовлень
Була

Схожі товари