Всі категорії
Додати товар

100 мл christian dior sauvage , парфум. вода. східні, фужерні

2500 грн -42% 1459 грн
Опис

christian dior sauvage , парфумована вода 100 мл Нові. Будуть повністю запечатані, можна на подарунок. Батч код на коробці і флаконі, магнітна кришка з бджілкою. Як дебютної нотки виступає терпкий бергамот, пристрасно, який цілується з сором'язливим анісом і потопає в пікантному тумані китайського перцю. З кожною миттю ароматична мелодія набирає все більш чуттєві обертів — лунає трохи солодкувате пахощі лаванди, чути оксамитове дихання мускатного горіха. Роль завершального акорду з притаманною їм сенсуальностью виконують благородний амброксан і кокетлива ваніль, що надає цій істинно чоловічий парфумованій воді нотку якоїсь грайливості. Класифікація: елітна Тип аромату: східні, фужерні Підлога: для чоловіків Начальная нота: Бергамот
Нота сердца: Звездчатый анис, Китайский перец, Лаванда, Мускатный орех
Конечная нота: Амброксан, Ваниль
Сделано в: Франция
Если задаться вопросом о том, кто же является иконой стиля одежды и парфюмерии, то первое что приходит на ум - Christian Dior. Большую часть своей истории этот французский дом моды работал исключительно во благо женщин, неутомимо создавая восхитительные образы как в одежде, так и в парфюмерии, косметике и средствах по уходу за собой. А в 2006 году успешно наладился выпуск косметики и ароматов для мужчин.

Новинка 2015 року від геніального парфумера Francois Demachy - Sauvage, радикально відрізняється від всіх попередніх ароматів «Саваж». Неприборкана за характером фужерная туалетна вода була створена спеціально для бунтарських особистостей. Верхні ноти Sauvage розносяться свіжим і іскристим бергамотом, який поступається місцем «сердечному» обпалює перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксана. Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Саважей». Франсуа Демаші прийняв за основу тони свіже необроблене сировину, змішавши його з дорогими і благородними компонентами. В результаті його волелюбний Sauvage 2015 заграв яскравими і незабутніми акордами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
42% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?