Всі категорії
Додати товар

🗯🖤оригінал 🖤🗯100 мл tom ford noir anthracite

3500 грн
Опис

Оригінал 100 мл, чоловіча парфумована вода. Люксовий, складний, розкішний та незвичайний. Привезені з-за кордону . є гарантія на повернення можна тестувати та оглянути флакон перед оплатою на пошті. При покупці 2х і більше флаконів гарантую хорошу знижку

Прем'єра аромату: 2017
Країна ТМ: США
Зроблено у: США
Стать: для чоловіків
Тип аромату: шипрові
Класифікація: елітна
Початкова нота: Бергамот, Імбир, Китайський перець
Нота серця: Гальбанум, Жасмін, Спеції
Кінцева нота: Білий кедр, Береза, Шкіра, Пачулі, Сандал, Ебенове дерево

Опис Tom Ford Noir Anthracite
Елітна фужерно-пряна композиція парфумованої води Tom Ford Noir Anthracite - це стриманий аромат для сучасного, цілеспрямованого, привабливого чоловіка, який не боїться ризикувати і легко досягає успіху. Його впевнені переливи ефектно розкриваються на чоловічій шкірі, виграшно наголошуючи на кращих рисах свого власника.

Вибрируюча цитрусовість свіжого бергамоту, лимонний присмак трав'янистої вербени, пікантна гострота рожевого перцю, тепла пряність спекотного кмину і ледве вловима пудровість витонченої фіалки надають парфуму багатогранну глибину. Основна партія мелодії сплетена з барвистого букету димно-запашної троянди, гіркувато-квіткової герані та карамельно-солодкого ірису. Її м'яко відтіняють фінальні відгомони морської амбри, смолистих почулі та лісового ветівера, доповнені проникливою ваніллю, бальзамічним опопанаксом і мускусною циветтою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари