Всі категорії
Додати товар

Парфум chanel allure homme sport

198 грн
Опис

Allure Homme Sport , що стоять і розкішні парфуми для чоловіків, вони підкорюють своєю неординарністю і красою розкриття парфумерної піраміди. Ніжний, свіжий і граційний аромат Аллюр Хом Спорт дарує непідробну хвилю свіжості та розкоші деревних нот із пряним спокусливим присмаком. На чоловіка з такими парфумами не звернути увагу не можливо, він заворожує й притягує до себе немов магніт!

Елегантний альдегіди, яскравий цитрусовий аромат апельсина та мандарина, легка безтурботність морських нот відкривають дивовижну композицію. А в серці починається чуттєве розкриття суті та душі парфумів — бентежний перець, чарівний неролі та мужній відтінок білого кедра. Солодкість бобів тонка, спокуслива амбра, прянощі ванілі, шорсткий відтінок ветиверу, чарівний білий мускус і елемі створюють пелюшку бентежного аромату для гри яскравих нот розкішного аромату.

Досконалий баланс між насиченою солодкістю і свіжістю, благородство в кожній ноті та захопливий шлейф, який надовго залишиться важким спогадом у юних красунь, ось істинний Allure Homme Sport! Його аромат неможливо сплутати або забути, зустрівши його всього разу Ви назавжди залишитеся під враженням віртуозної гри деревних і пряних нот на свіжому тлі цитрусів.

Країна виробник Об'єднані Арабські Еміраяти
Різновид парфумерної продукції Туалетна вода
Тип аромата Пряні
Початкова нота Морські ноти
Нота серця Неролі, Перець, Білий кедр
Кінцева нота Амбра, Ваніль, Ветивер, Боби тонка, Елемі, Білий мускус
Класифікація Люкс
Рік випуску 2004
Об'єм 58 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
alisa25052008
alisa25052008
Супер-продавець
Кропивницький
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари