Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода john varvatos artisan pure, 75 мл.

2350 грн
Опис

Brocard
Для чоловіків
Чоловіча парфумерія
Аромати для нього
Туалетна вода John Varvatos Artisan Pure

Artisan Pure
Artisan Pure
Artisan Pure
Artisan Pure
Artisan Pure
Artisan Pure
John Varvatos
Artisan Pure
туалетна вода
4.6
на основі6відгуків

Країна походження:США
Клас:Селектив
Стать:для чоловіків
Група ароматів:цитрусовий

Код товараV013473107
Штрих-код719346646581
Вибір:75 ML

75 ML

125 ML
Тимчасово немає в наявності
Ціна:
2 552,00 грн
Тільки оригінальна продукція
Доставка – за тарифами «Нової Пошти». Вартість доставки сплачує Покупець
Оплата карткою на сайті
Опис

Artisan Pure несе на собі відбиток колекції Artisan: кивок у бік майстерності старого світу і вишуканості сучасних технік. Образ черпає натхнення в легких повітряних тканинах останніх дизайнерських робіт Джона, а аромат створює ту саму невимушену атмосферу: одночасно самобутньо-грубу і розкішно-вишукану. Свіжий і виключно прохолодний аромат Artisan Pure передає вишуканість комфорту і відчуття розслабленості: вишуканість і розкіш в їх натуральній формі. John Varvatos Artisan Pure - це поєднання цілющих цитрусових фруктів зі свіжими травами, деревиною та морозними нотами, що освіжають. Сучасні, зігріті сонцем лісу Мексики, вони привносять в свіжий мужній аромат нову елегантність.

Верхні ноти: аромат розкривається поєднанням цитрусових нот іспанського лимона, апельсина і калабрійського бергамота. Тріо ефірних олій петігрейна надає верхнім нотам свіжої зеленої гармонії.
Ноти серця: трав'яний акорд флердоранжа, квіти кавового дерева, жасмин і абсолю італійського ірису, а також смоли доповнюють ноти насіння коріандру і кардамону, створюючи чуттєве мужнє квіткове серце.
Базові ноти: деревна основа з кореня ірису, техаського і віргінського кедра, мексиканської деревини сорту Primavera, кореня ангеліки, насіння амбретти і бобів тонка надає шлейфу вишуканості та креативного звучання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?