Всі категорії
Додати товар

Hugo boss hugo man туалетна вода 125ml детальніше:...

2950 грн
Опис

Сила і впевненість у собі, рішучість і сексуальність, елегантність і надійність – ці якості неодмінно присутні в характері справжнього чоловіка. Представник сильної статі, який знає ціну успіху і є природженим лідером, безсумнівно, вміє досягати поставлених цілей. Він не боїться приймати відповідальні рішення і завжди готовий відповідати за свої слова і вчинки.
Надихнувшись цим чином, парфумери Hugo Boss вирішили втілити його у форматі туалетної води Hugo men. І їх дітище знайшло свою цільову аудиторію безпомилково! Мільйони чоловіків по всьому світу виявили в цій композиції щось близьке своєї власної натури і обрали цю туалетну воду повсякденним ароматом, який бездоганно доповнює їх образ.
Чудовий запах розкривається чарівним поєднанням пряних акордів кардамону, коріандру, мускатного горіха. В «серце» Hugo men від Hugo Boss приховані привабливі деревні, свіжі цитрусові і делікатні квіткові ноти. Чуттєвості і сексуальності аромату надають бальзамін і мускат, які утворюють чудовий шлейф туалетної води.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?