Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода invictus 100 мл

700 грн
Опис

Аромат Invictus  - це зустріч з новою мрією про перемогу, з новим героєм, чемпіоном, спортсменом і нової парфумерної історією чуттєвої свіжості.

Invictus ― назва, що несе в собі латинське походження і виражає мужність. Будучи прямим наступником попередників античного світу, Покоління 2.0 поклоняється видатним спортсменам, уявлення про яких часто близько до міфічного. Ці прославляемые, обожнювані усіма боги стадіонів — насамперед земні чоловіки.

Герой історії Invictus вже продемонстрував свої спортивні досягнення, смак цієї перемоги вже занадто прісний і банальний. Він втілює абсолютний ідеал чоловіка. Це брутальна, майже тваринна мужність. Для чоловіків він приклад, для жінок ― об'єкт жадання. Не стільки його складання, скільки тріумф робить його бажаним.
Для ольфакторного втілення цієї мрії Paco Rabanne звернувся до парфюмеру Веронік Ниберг. Більше двох з половиною років пошуків знадобилося, щоб створити абсолютно новий, екстатичний акорд.

Композиція чуттєвої свіжості контрастує з традиційними підходами, прийнятими в чоловічій парфумерії. Invictus являє собою найвищою мірою текстурний аромат з насиченим і глибоким звучанням. Він несе в собі всі риси спадщини Paco Rabanne Pour Homme.

Для створення аромату і досягнення чуттєвої свіжості класичну парфумерну піраміду змінили на користь двоголового композиції.

Invictus ― це зіткнення світів, сил, почуттів і цінностей: свіжий деревний аромат, в якому міць приборкується прянощами.
«Між пронизливої свіжістю і тваринною чуттєвістю, ― пояснює Веронік Ниберг. ― Ми прагнули до відчуття солоної шкіри, яку хочеться спробувати на смак. Але без запаху океану. Виражений контраст між двома композиціями перегукується, змішується і створює напругу».

Экстатическая, вібруюча свіжість досягається за рахунок морського акорду, шкірки грейпфрута і лаврового листа. Привабливість створюється завдяки мужньому характером і тваринного магнетизму деревно-амбрового акорду. Гваякове дерево, амбра і пачулі створюють благородний шлейф.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?