Всі категорії
Додати товар

100 мл invictus edt (м)

600 грн
Опис

Invictus Eau de Toilette 

Аромат Invictus— це зустріч із новою мрією про перемогу, з новим героєм, чемпіоном, спортсменом і новою парфумерною історією чуттєвої свіжості.

Invictus — назва, що несе в собі латинське походження і виражає мужність. Як прямим наступником попередників античного світу, Покоління 2.0 передає перевагу видатним спортсменам, уявлення про які часто близько до міфічного. Ці рекомендовані, обожнювані всіма боги стадіонів — передусім людські чоловіки.

Герой історії Invictus вже продемонстрував свої спортивні досягнення, смак цієї перемоги вже занадто високий і банальний. Він втілює абсолютний ідеал чоловіка. Це брутальна, майже тваринна мужність. Для чоловіків він приклад, для жінок — об'єкт водіння. Не стільки його складання, скільки тріумф робить його бажаним.

Композиція чуттєвої свіжості контрастує з традиційними підходами, прийнятими в чоловічій парфумерії. Invictus є надзвичайно текстурним ароматом із насиченим і глибоким звучанням.

Для створення аромату та досягнення чуттєвої свіжості класичну парфумерну піраміду змінили на користь двоголової композиції.

Invictus — це зіткнення світів, сил, відчуттів і цінностей: свіжий деревний аромат, у якому міць приборкається прянощами.
«Між пронизливою свіжістю й тваринною чуттєвістю, — пояснює Веронік Ніберг. ― Ми прагнули до відчуття солоної шкіри, яку хочеться спробувати на смак. Але без запаху океану. Виражений контраст між двома композиціями перегукується, змішується і створює напругу».

Екстатична, вібрувальна свіжість досягається завдяки морському акорду, шкірки грейпфрута та лаврового листа. Привабливість створюється завдяки мужньому характеру та тварині магнетизму деревно-амбрового акорду. Гваякове дерево, амбра та пачулі створюють благородний шлейф.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?