Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Гель для гоління з гліцерином та сорбітолом ec1, 200 мл

169 грн
Опис

Гель для гоління з гліцерином та сорбітолом EC1, 200 мл

Опис товару

Гель забезпечує відмінний результат гоління, позбавляючи волосків будь-якої довжини та щільності. Він миттєво зволожує та заспокоює шкіру завдяки гліцерину та сорбітолу, а також надає приємний освіжаючий ефект. Економний у використанні.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Бренд
SORA

Вага
200 мл

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Застосування

Для зовнішнього використання рівномірно нанести невелику кількість гелю рівномірним шаром на попередньо змочену теплою водою шкіру легкими масажними рухами. Після процедури гоління залишки гелю змити водою.
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці подалі від джерел займання. Не палити. Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих або розпечених предметів. Уникати впливу прямого сонячного проміння та нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, пальмітинова кислота, триетаноламін, ізопентан, олеат гліцерилу, стеаринова кислота, сорбітол, ізобутан, гідроксиетилцелюлоза, гліцерин, віддушка, феноксиетанол, PEG-90М, ацетат натрію, PEG-23М, міристинова кислота, пентан, етилгексилгліцерин, арахінова кислота, бутан, пропан, олеїнова кислота, целюлоза, лимонна кислота, бензоат натрію, сорбат калію, CI 42090.
Стать
Чоловікам

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?