Всі категорії
Додати товар

Парфуми парфуми парфуми для білизни та постелі іланг іланг феромони афродизіак

1459 грн

розпродаж до 16 Травень

1167 грн
Опис

Цей аромат натхненний стародавнім рецептом Камасутри: він поєднує в собі чуттєвість троянд, гіпнотичну сутність жасмину та афродизіачні властивості іланг-ілангу.

Розпилюйте його де завгодно: на подушки, простирадла, білизну і навіть на шкіру.

Аромат настільки чуттєвий, що його неможливо ігнорувати. Спробуйте і відкрийте для себе його силу тяжіння.

Наповніть вашу спальню справжнім ароматом пристрасті, купіть парфуми для білизни та постелі Bijoux Indiscrets L´Essence du Boudoir. Приголомшлива квіткова гама з солодкої троянди, екзотичного жасмину й еротичної сили іланг-ілангу, у поєднанні з прекрасними деревними нотами й екзотичними спеціями, створює пристрасну атмосферу, посилюючи магію вашого спокушання.

Нескромний, розбурхуючий аромат парфумів для білизни та постелі Bijoux Indiscrets L´Essence du Boudoir, здатний провести вас у світ еротики та фізичних насолод. Насичений і чуттєвий квітковий букет парфумів миттєво створить романтичну атмосферу, варто їх просто розпорошити на постільній білизні або ватних кульках, які можна покласти в шухляду зі спідньою білизною. Елегантний флакон, декорований шовковими деталями, дорогим тюлем і вінтажним розпилювачем, стане ідеальною прикрасою для нічного столика і вишуканим подарунком. Парфум не містить спирту, але не підходить для застосування на тілі.

Парфуми для білизни та постелі Bijoux Indiscrets L´Essence du Boudoir - це:

водна основа;

квітковий запах;

ексклюзивна формула;

стійка ароматизація;

безпека під час застосування - не містить спирту.

Бренд Bijoux Indiscrets родом із прекрасної Барселони. Творці бренду надають величезного значення якості, майстерному поєднанню повністю натуральних інгредієнтів і привабливій презентації, яка змушує бажати більшого. Еротична косметика, чуттєві аксесуари та іграшки від бренду Bijoux Indiscrets створюються жінками для жінок. Бренд створює не просто продукцію, яка стимулює і розпалює уяву, він створює дизайнерський продукт високого класу в еротичній індустрії. Бренд Bijoux Indiscrets - це не тільки секс, це краса, стиль і спосіб життя, якого гідна кожна жінка. Усі продукти бренду Bijoux Indiscrets виробляються з гіпоалергенних компонентів і не тестуються на тваринах.

Наповніть ваше любовне гніздечко пристрасним і збудливим ароматом, купіть парфуми для білизни та постелі Bijoux Indiscrets L´Essence du Boudoir.

Склад: вода, алкоголь денат, парфум, ппг-26-бутет, гідрогенізована рицинова олія, едта динатрію, феноксіетанол, етилгексилгліцерин, бензилсаліцилат, альфа-ізометил іонон, гідроксіцітронеллаль, бензоліател, бенгенол, цинамат цитрал, гераніол, бензиловий спирт.

Основа: водна.

Аромат: східний, квітковий.

Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари