Всі категорії
Додати товар

Роликові парфуми з феромонами унісекс 0.34 oz roll-on tube 10 мл

630 грн
Опис

Унікальний секрет вашої привабливості! Досить пари нанесень — і ваша сексуальність і привабливість на висоті. Якщо ви хочете купити парфуми з феромонами, але не можете визначитися з ароматом, тоді вам краще купити феромони унісекс Sensuva Big Flirt Sex Attractant — вони "звучать" дуже індивідуально і розкривають на кожному різні нотки аромату, від свіжих і чистих до солодких фруктових. Зручний ролик дозволяє витрачати феромон дуже економічно! Феромоны унисекс Sensuva Big Flirt Sex Attractant подходят и для него, и для нее благодаря тому, что в состав входит целый комплекс феромонов:

андростерон: аналог гормона тестостерона, который повышает привлекательность мужчин, а у женщин вызывает прилив сексуальной энергии и уверенности в себе;

дополнительные феромоны, повышающие сексуальную привлекательность для противоположного пола.

Ненавязчивый аромат позволяет использовать феромон и самостоятельно, и вместе со своими любимыми духами. Обратите внимание: аромат с легкими сладкими нотками.

Феромони унісекс Sensuva Big Flirt Sex Attractant — це духи з феромонами для чоловіків і жінок від Сенсува, які розкриваються індивідуальної аромакомпозицией на кожному і забезпечують привабливість для протилежної статі. 0,34 рідких унцій — це 10,2 мл концентрованого ароматичного феромона з економічним роликом для нанесення. Наносити такий феромон треба точково (на зап'ястя, згини ліктів, шию, зону на грудях), так що флакона вистачить не на один місяць. Зручний тревел-формат! Ingredients: Propanediol, Melaleuca, Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Fragrance (Parfum), Androsterone, Pheromones.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
10 мл

Схожі товари