Всі категорії
Додати товар

Парфуми унісекс orto parisi megamare 50 мл франція

2500 грн
Опис

Парфуми унісекс Orto Parisi Megamare 50 мл Франція

Парфум новий , був у плівці як на фото , розпакований .

Уявіть, що ви пливете смарагдовим океаном, пофарбованим в оксамитове сяйво заходу. Ви милуєтеся небом, свіжим подихом вітру та відчуваєте, як шкіру обволікають солоні та заспокійливі хвилі. Кожен хотів би «закупорити» ці відчуття й зберегти їх в елегантному флаконі, щоб у будь-який момент відкрити його й пробудити захопливі спогади й емоції. І як добре, що такий флакончик вигадав відомий модний дім Orto Parisi, помістивши туди аромат-унісекс Orto Parisi Megamare, що вийшов 2019 року.

Парфумерне творіння оспівує нескінченні океанські простори, крик чайок і шум морського прибою, які б'ються об скелі, сповіщаючи про шторм, що насувається. Фужерно-водяна композиція з перших хвилин пробуджує свідомість вологими мотивами морських водоростей з відтінками йоду. За деякий час, початкова нота змінюється неповторним терпко-гірким імбиром, доповнюючи аромат чуттєвішими й виразнішими нюансами. Родзинку композиції надає чарівний шлейф, що огортає свого власника ореолом бальзамічної амбри, насичено-земельними відтінками мокрої деревини та дзвінкими переливами морської хвилі. Парфумерна симфонія створена для сучасних, стильних жінок і чоловіків, які цінують енергійні та запам'ятні аромати та не бояться стати епіцентром уваги в будь-якій компанії.
Яскрава й бадьорлива композиція Orto Parisi Megamare втілила в собі безмірну свободу, гармонію й пошуки справжніх, незайманих принад, природи.

Об'єм: 50 мл
Початкова нота: бергамот, лимон
Нота серця: калон, гедіон, морські водорості
Кінцева нота: амброкс, кедр, мускус
Клас парфумерії: Нішева
Сімейство аромату: Амбровий, Водний, Морський, Фужерний
Тип: Парфуми
Країна-виробник товару: Франція
Країна реєстрації бренда: Нідерланди

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл

Схожі товари