Всі категорії
Додати товар

Парфумерія/духи

1500 грн
Опис

Ваш ранок починається з насолоди горнятком гарячої, свіжозвареної кави? Ви любите доповнити тонізувальний аромат і неперевершений смак улюбленого напою солодкістю кількох шматочків молочного шоколаду? Тоді вам неодмінно припадуть до душі пахощі парфумованої води Chocolate Greedy від Montale.

Легка, майже невагома та багатогранна павутинка цих парфумів зіткана зі східних і гурманських ниток. Її початок овіває солодкою ніжністю ванілі й ветиверу, що обволікає боби тонка. Початковий елемент поволі переростає у велике «серце», представлене прохолодою гіркого апельсина та жасмину.

Посмак, залишений Chocolate Greedy, приємно здивує вас запахами вашого улюбленого напою: тепле шоколадне какао, прикрашене білосніжним зефіром, який повільно плаває на його поверхні.

TESTER (тестер) - це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що ніяких відмінностей (якість аромату, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Від цього і нижча вартість тестерів

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
yana_kazarina
yana_kazarina
Кривий Ріг
Була

Схожі товари