Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода hugo boss hugo xy, 100 мл

2500 грн
Опис

Чоловіча туалетна вода Hugo Boss Hugo XY, 100 мл
Чоловіча туалетна вода Hugo Boss Hugo XY

Туалетна вода Hugo Boss Hugo XY (Хьюго Бос Хьюго XY) - аромат, випущений в 2007 році, розповідає про відвертість і зухвалість, привабливості і чуттєвості сучасного чоловіка. Це істинно чоловічий і мужній аромат, що передає по максимуму все почуття і емоції героя нового тисячоліття.

Аромат Hugo Boss XY яскраво виділяється на тлі ароматних кліше інших виробників. Ароматична композиція неймовірно оригінальна і приголомшливо багатогранна, це композиція, що дозволяє змінювати маски, приміряючи різноманітні стилі та образи. Незмінна лише здатність спокушати, енергійність і привабливість і, звичайно ж, відверта чоловіча зухвалість.

Ароматна мелодія зустрічає свого володаря сучасними акцентами бергамота, м'яти і цитрона, наділяючи аромат атмосферою легкості і свіжості, приголомшливою відвертістю і стильною зухвалістю. У серці аромату укладені дзвінкі ноти пряної груші і неординарні відтінки базиліка. Пряний ліванський кедр переплітається з чуттєвої пачулі, завершуючи цю оду свободі і незалежності. Ароматична композиція побудована так, щоб сучасний джентельмен відчував себе, примірявши цей парфум , максимально комфортно.

Стать: чоловіча
Класифікація аромату: деревно-східні
Початкова нота: цитрон, листя груші, м'ята
Нота "серця": бергамот, базилік
Кінцева нота: ліванський кедр, пачулі

Виробник : Об’єднані Арабські Емірати

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари