Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Парфумований спрей для тіла "spring flowers"

335 грн
Опис

Парфумований спрей "Spring Flowers" - яскравий, елегантний, жіночний

Композиція "Spring Flowers" моментально огортає своїми пахощами цитруса з акордами ароматного півонії, які перегукуються з нотами мандарина. Привабливий аромат розкривається дуетом елегантної троянди і османтуса. Завершенням такої композиції стане витончений шлейф з сандала, доповнений пачулі і пікантним рожевим перцем.

Глибина і жіночність такої композиції зробить Ваш образ неповторним і привабливим для оточуючих і, завдяки найкориснішим масел авокадо і макадамії, стане незамінним помічником в додатковому догляді за тілом.

Масло макадамії - пом'якшує і зволожує

Масло авокадо - допомагає боротися з передчасним старінням шкіри

Гліцерин - прекрасно пом'якшує і зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин, сприяє кращому проникненню вологи в шкіру, нормалізує водний баланс.

Д-пантенол - зволожує і пом'якшує шкіру, заспокоює роздратовану шкіру, захищає від впливу сонячних променів і інших шкідливих чинників впливу зовнішнього середовища.

Склад: Alcohol, Aqua, Propylene Glycol, Fragrance, Sorbitol, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Avocado Oil Glycereth-8 Esters, Glycerin, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, D-panthenol
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Група ароматів: Квіткові

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок