Всі категорії
Додати товар

Жіноча парфумована вода si giorgio armani 100 мл

560 грн
Опис

парфумована вода GIORGIO ARMANI SI
Бренд, дизайнер Giorgio Armani
Аромат GIORGIO ARMANI SI
Рік випуску 2013
Класифікація EDP (Парфумована вода)
Об'єм, мл 100
Характеристика шипрові
Початкова нота лист чорної смородини
Нота серця біла фрезія й травнева троянда
Кінцева нота ваніль, пачулі, амброксан (ambroxan) і деревні ноти.
Опис
Зустрічайте прямо із сонячної Італії парфумерну новинку — Giorgio Armani Si від неперевершеного метра Giorgio Armani, чиє ім'я асоціюється з шиком, людини-легенди, яка й робить моду, він вирішує, у чому нам ходити та чим пахнути, його смак бездоганний, а талант безмежний!
Новий аромат вражає тонкою грою своїх шипрових зі східними та деревними акордами нот, а стійкість парфумів неймовірна, будьте обережнішими, не перелийте, навіть шедевра може бути багато. Обличчям нових жіночих парфумів Giorgio Armani Si стала знаменита актриса, австрійськарка Кейт Бланшетт, яка у свої 44 роки має не більший вигляд на тридцять років, вона сама добилася, сама пройшла свій шлях до вершин слави, вона зразок жіночності і граціозності.

Відкривається Giorgio Armani Si приємний, трохи терпкий аромат нектару чорної смородини, а дивовижна синтетична речовина амброксан, що максимально наближена до природної амбри, надає аромату несподівані та такі привабливі для протилежної статі нотки, одночасно забезпечуючи неймовірну стійкість. Пишне квіткове серце розпускається чарівною травневою трояндою і чарівною білою фрезією. Білий деревний шлейф Giorgio Armani Si елегантно підкреслені благородними акордами мускусу.

Знайомство з новим парфумерним шедевром від Дому Armani викликає лише захоплення і бурю чудових емоцій, байдужим новинка вже нікого не залишить!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари