Всі категорії
Додати товар

Giorgio armani si intense eau de parfum 100ml тестер новий

3750 грн
Опис

Новий тестер
Giorgio Armani Si Intense Eau de Parfum refillable — шипровий квітковий аромат для жінок, випущений у 2023 році. Парфумерка — Жюлі Массе (Julie Massé). Оновлена версія культового Si, який давно та міцно посів своє місце на парфумерному Олімпі. Sì Intense 2023 зберіг пристрасть, властиву всій колекції Sì, і набув актуального свіжого та злегка димного звучання.
Аромат відкривають соковиті ноти стиглої смородини з властивим їй анімалістичним підтекстом. У серці розкішна свіжість дамаської троянди з чуттєвим гіркувато-димним акцентом давани. У шлейфі його підтримує витончена бурбонська ваніль та чорний чай. Насичений тон олії пачулі вносить у композицію елегантний деревний акорд.
На окрему увагу заслуговує флакон, який став ще розкішнішим. Але він не лише гарний, а й зручний. Це флакон багаторазового використання, який можна заповнювати знову і знову, використовуючи рефіли. Для цього навіть не доведеться відвідувати магазин, достатньо перевернути рефіл та наповнити розкішний флакон улюбленим ароматом.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
user587137151
luxury_beauty
Супер-продавець
Полтава
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари