Всі категорії
Додати товар

Пробник парфумована вода для чоловіків christian dior sauvage eau de parfum 1 мл

150 грн
Опис

Узимку 2018 року світові була представлена карколомна новинка від знаменитого парфумерного бренда Christian Dior — Sauvage Eau De Parfum, яка відразу стала справжнім хітом серед досвідчених і вимогливих представників сильної статі. Вона вирізняється унікальним, таємничим східним серпанком, який вкупі з фужерним посмаком створює достоту запаморочливий ефект і дає змогу відчути себе справжнім королем на заході будь-якого плану. Його автором виступив відомий Francois Demachy, який уже не перший рік радує широку публіку справді унікальними, яскравими та соковитими парфумерними композиціями.

Верхівка трикутника представлена чарівною свіжістю зеленого бергамоту, який відразу привертає до себе увагу та підкреслює вишуканість свого володаря. Серце піраміди відкривається пахощами барвистою лавандою, яка немов танцює пристрасне танго з пікантною пряністю мускатного горіха. З ними у сусідстві запаморочливий дует, представлений злегка гострим китайським перцем укупі з розкішним, зірчастим анісом. База містить у собі класичні, деревні відтінки миловидого амброксану, який разом із солодкою, білосніжною ваніллю відповідає за довгий і впізнаваний шлейф.

Аромат Christian Dior Sauvage Eau De Parfum неодмінно сподобається найбільш шикарним, шляхетним, життєрадісним і оригінальним представникам сильної статі, які не соромляться своєї пишноти і люблять почуватися бездоганно в абсолютно будь-якому оточенні.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари