Всі категорії
Додати товар

Montale aoud purple rose парфумована вода унісекс, 2 мл (пробник)

99 грн
Опис

Дамаська троянда заворожує своїм п'ятому янким ароматом і неймовірною красою. Побачивши цю квітку та надихнувшись нею, парфумер Pierre Montale створив аромат Aoud Purple Rose. Парфум вийшов неординарним, адже крім троянди, творця аромату надихнула магічна привабливість східних традицій. Завдяки цьому, композицію можуть носити як жінки, так і чоловіки. Вона була презентована в 2012 році та стала доповненням колекції Aoud. Піраміда композиції Аромат від Montale є представником східно-квіткової групи. Приємну та ненав'язливу солодкість йому дарує мікс спецій, водночас він легкий та граціозний немов квітка троянди. Парфум розкривається на повну й показує свою багатогранність восени та навесні. У той же час він буде актуальний в будь-який час доби.

Початкові акорди — ожина, шафран та троянда.

Ноти серця — пачулі, уд та сандал.

Базові акорди — білий мускус, шкіра та амбра.

З ароматом Aoud Purple Rose ви відчуєте себе королевою або королем в палаці східної країни. Його запах — це ніжне поєднання рожевих садів, теплих пряних спецій та смаку тільки дозрілої ожини. Він перенесе вас в пустелю, туди, де чути аромат розігрітої сонцем шкіри, де гарячий пісок обпікає ноги, а його мідний колір зачаровує своєю красою.
Як використовувати Montale Aoud Purple Rose Парфумована вода унісекс, 2 мл (пробник)

Нанесіть парфум на ділянку шиї за вухами, трохи нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя й згини ліктів. Також можна розпилити невелику кількість засобу в повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження й пересихання, аромат можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, до того ж, воно має бути чистим і злегка вологим. Так аромат краще поглинеться та буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари