Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий спрей для тіла bijoux indiscrets bubblegum body mist зі збудливим...

1370 грн

розпродаж до 03 Травень

1096 грн
Опис

Відкрийте себе для свого партнера з іншого боку, зведіть його з розуму яскравим і збуджуючим ароматом, купіть зволожуючий спрей для тіла Bijoux Indiscrets Bubblegum Body Mist. Приголомшливий фруктовий букет посилить магію спокуси, наповнить вашу близькість чуттєвою екзотикою. Спеціальна лінія ексклюзивних ароматів від Bijoux Indiscrets, які опановують почуття партнерів і піднімають пристрасть на нові висоти.

Маючи грайливу та яскраву ароматну гамму, зволожуючий спрей для тіла Bijoux Indiscrets Bubblegum Body Mist здатний не тільки спокушати, але й ніжно доглядати за шкірою. Солодкий, інтенсивний, спреї наповнить вашу близькість запальним настроєм. З таким класичним солодкуватим насиченим запахом ваші ласки будуть особливо апетитними. Спрей можна безпечно використовувати навіть інтимних зонах, т.к. парфум не містить спирту. Чудернацько-елегантний дизайн флакона стане справжньою прикрасою на вашому туалетному столику.

Зволожуючий спрей для тіла Bijoux Indiscrets Bubblegum Body Mist – це:

водяна основа;

класичний полуничний аромат;

ексклюзивна формула;

зволожуючий ефект;

безпечний, не містить спирту.

Секс-позитивний та веганський бренд Bijoux Indiscrets запустив лінійку інтимної косметики Slow Sex. Основна ідея лінійки Slow Sex - іноді необхідно сповільнитися і насолодитися дорогоцінними моментами в цьому світі, що швидко змінюється. Немає нічого ганебного у вивченні своєї чуттєвості: торкайтеся, грайте, балуйтеся та отримуйте задоволення, без табу, обмежень та сорому. Всі продукти бренду Bijoux Indiscrets виготовляються з натуральних, гіпоалергенних інгредієнтів і не тестуються на тваринах.

Зведіть з розуму, підкоріть вашого партнера справді веселим і сонячним ароматом – купіть зволожуючий спрей для тіла Bijoux Indiscrets Bubblegum Body Mist, саме так пахне пристрасть та секс.

Склад: вода, гліцерин, парфум, ппг-26-бутет, гідрогенізована рицинова олія, феноксиетанол, бензилсаліцилат, етилгексилгліцерин, альфа-ізометил іонон, гідрокситронеллал, бензилцинамат, еугенол, бензил.

Основа: водна.

Аромат: полуничний.

Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

Схожі товари