Всі категорії
Додати товар
Опис

Прем'єра аромату: 1921
Країна ТМ: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: альдегідні, квіткові
Початкова нота: Альдегіди, Бергамот, Іланг-іланг, Неролі, Персик
Нота серця: Жасмін, Ірис,
Ландиш нота: Ваніль, Ветивер, Дубовий мох, Пачулі, Сандал

Chanel N5 - класика, непідвладна часу. Приголомшливий аромат розбурхує серця людей вже не одне покоління. Не наслідуючи нічого, що було раніше, парфумер Ернест Бо представив Коко Шанель по-справжньому свіжу і нову композицію.
П'ятий, найвідоміший аромат від Шанель, захоплює за собою своєю приголомшливою комбінацією троянди та конвалії. Цей букет можна вважати новатором, тому що в ньому вперше використовували альдегіди, щоб згладити насичений аромат квітів. Жінки всього світу бажали знайти цей чудовий витвір парфумерії, який був просто сенсацією свого часу. Розкішний та елегантний парфум настільки просочений потужною жіночою енергією, що залучив таких відомих аматорок краси як Мерилін Монро та Бріджіт Фонд.
Аромат Шанель неповторний, він не може бути зімітований кимось, тому що на всій планеті він один такий. Приваблює, шокує, чарує, надихає. Цей букет жасмину, троянди та конвалії покликаний стати найбільш впізнаваним і шанованим серед парфумів.
Жінка з ароматом Chanel №5 перетворюється на леді, яка елегантна, витончена, вихована. Чоловіки стають у чергу за такою досконалістю.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
andrjj.svs
Sv_shop
Хмельницький
54% виконаних замовлень
Був

Схожі товари