Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода attar collection musk kashmir терстер

200 грн -10% 180 грн
Опис

Країна Виробник Франція
Стійкість понад 8 годин на шкірі та декілька днів на одязі.
Attar Collection Musk Kashmir - аромат призначений як для чоловіків, так і для жінок, у цьому і полягає його універсальність.
Запах казковий і мрійливий, несе за собою у світ східної казки. Його секрет таїться в деревно-мускатних нотах. Попри свою легкість, аромат має стійкий запах.

Верхня нота містить у собі терпкий аромат білого перцю та пряного сандалового дерева. У поєднанні виходить унікальна комбінація запахів. Два компоненти часто є в пахощах. Аромат сандалу сприяє умиротворення та медитації. Це теплий ніжний запах з Індії, з відтінком червоного дерева, а нотки білого перцю надають парфумам одночасно витонченість і брутальність.
Ноти серця складаються з неймовірного тандему ароматної гвоздики та неповторної гарденії. Гвоздика надає парфумам трохи пряності та вишуканості. Гарденія часто використовується як центральна нота парфумерної композиції для створення романтичних і чуттєвих відтінків.
Фінішний компонент парфумів — білий мускус. Він використовується парфумерами для надання ароматної композиції оригінальності та сміливості. Підкреслює індивідуальність і є вдалим доповненням.
Букет ароматів розкривається в кожного індивідуально, але виділяє спільні риси. Це чуттєвість, витонченість, шляхетність, у якомусь ступені грайливість, витриманість, елегантність. Він на зразок другої шкіри, яка стає частиною тіла.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 40мл
Продавець
gavri...
Парфумерія
Чернігів
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?