Всі категорії
Додати товар

Lanvin - marry me парфумована вода, тестер

180 грн
Опис

Парфумована вода Lanvin Marry Me — це дуже жіночна, кокетлива парфумова композиція для дівчини, якій подобаються яскраві представники сильної половини людства. Головна її перевага полягає в здатності підкреслити індивідуальність, виділити з натовпу.

Основним компонентом є магнолія, але її небагато, вся увага концентрується на трояндах. Родзинкою аромату є ефект свіжості, який відчувається упродовж усього дня. Чоловік, який потрапляє під вплив парфумів, починає дивитися на даму з захопленням, привертає її увагу.

Докладніше про піраміду компонентів:
🌺Початкові ноти. Фрезія, Гіркий апельсин (бігарадія), Персик.
🌺Середні ноти. Магнолія, Троянда, Жасмин.
🌺Базові ноти. Амбра, Кедр, Мускус.

Ця композиція набула популярності, тому що основний упор був зроблений на запахи, які здатні надихнути, здивувати, вразити та привернути увагу. Це передусім дуже стійкий запах. Аромат шлейф супроводжуватиме головну героїню скрізь і завжди. Вона чарівна та жіночна, сексуальна та бентежна! Жінки, випробувавши на собі силу парфумів, стають помітно привабливішими, кокетливішими та розкутішими. Парфумована вода — пристрасть здатна творити дива. Вдихаючи її, зможете втілити в реальність будь-які таємні бажання і мрії.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Рожевий
Розмір:
  • 40мл