Всі категорії
Додати товар

Тестер, духи

300 грн
Опис

Звабливий і хтивий аромат Boss Ma Vie Pour Femme спеціально створений для красивих, чарівних і з романтичною душею дівчат, які з повагою ставляться до власної свободи та повної незалежності, що йдуть прямо вперед і з надзвичайною легкістю підкорюють сильні чоловічі серця. Легке, але водночас енергійне звучання парфумів дає змогу забутися серед повсякденності та відчути власну привабливість і жіночність. Цей найтонший, вишуканий і надзвичайно привабливий запах подарує власниці загальну увагу та захоплення навколишніх людей. Тестовий флакончик повністю відповідає оригінальному звучанню. Парфумерна композиція належить до категорії квітково-фруктових нот і широко має попит серед жінок різного віку.  

Чарівні пахощі
Володарка заповітного флакончика вміє оцінювати що хвилини в житті, здатна зупиниться на місці та забути про важливі справи, щоб захвититися розкриваними бутонами квітів, прекрасним заходом або відчути задоволення від піших прогулянок. Такі з очей звичайні, але головні дрібниці надають особливу чарівність світитися від щастя, і здатність передавати власну тверду впевненість людям навколо. Парфумована симфонія складається з трьох ольфакторних ярусів:

Початкова нота. Відчиняються парфуми з аромату ніжного, квіткового та з легкий деревного запаху кактуса.

Серцева нота. У серці розкривається цілий квітковий букет. Свіжа, пікантна з кокетливим характером фрезія, сплітається з чудовими, м'якими та вишуканими пахощами троянди. Жасмин підносить п'янкий і трохи наркотичний аромат.  

Кінцева нота. А завершує симфонічне звучання запах деревних нот і елегантного кедра.

Таке оригінальне сплетіння акордів надають парфумерній композиції квіткової оксамитовості та м'якої текстури. Ароматний засіб втілює в життя чарівність і привабливість жіночої відмінності.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
alena1010
alena1010
Супер-продавець
Запоріжжя
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари