Всі категорії
Додати товар

Тестер, духи

300 грн
Опис

Про ароматТво
рці нового пахощів вирішили поекспериментувати з різноманітністю нот і створили божественне диво в індустрії парфумерії:

Початкові ноти. Відкриває пахощі акорди стиглої, соковитої та чорної смородини, яка росла в Бургундії. Ягідка додає у звучання суперечливий аромат, трансформуючись від насиченої солодкості до вибухової кислинки. Дивовижне пахощівне рожевого перцю має деревний і солодко-фруктовий відтінок. А цитрусові акорди приносять легкість і свіжість парфумерній воді.

Серцеві ноти. У самому центрі ароматного звучання чути неоціненну й невибагливу квітку ірису, яка надає пахощів пудрові та деревні мотиви. Акорд ідеально допомагає відкритися сексуальній та екзотичній орхідеї, приносячи в композицію солодкий і приємний запах.

Кінцеві ноти. У шлейфі добре відчувається пачулі, який щойно витягли зі висушеного листя. Акорд надає солодкі та бальзамічні нюанси з чистою деревно-землистою силою. Також добре відчувається ненав'язлива, але дуже стійка нотка сандала.

Проявляється справжнє бажання, зухвалість і нестримність — так проявляється справжнє бажання, якому потрібно опуститися. Сплетіння акордів, що заінтригували, у парфумах Very Sexy Orchid вийшли досить своєрідними, сексуальними та привабливими для багатьох дівчат і навколишніх чоловіків. Пахуча вода стане бажаним гостем на вечірніх прийомах і урочистих заходах.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
alena1010
alena1010
Супер-продавець
Запоріжжя
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари