Всі категорії
Додати товар

Набір для чоловіків the captain шампунь крем для ніг бальзам після гоління дезодорант

386 грн
Опис

Безсульфатний шампунь-кондиціонер 2 в 1 Unice The Captain для чоловіків, 250 мл
Делікатна формула шампуню-кондиціонера 2 в 1 The Captain для чоловіків м’яко очищає волосся від коренів до кінчиків та лишає приємний аромат. Алантоїн у складі продукту заспокоює шкіру голови, а пантенол підтримує належний рівень зволоження та забезпечує необхідний догляд. Шампунь повертає волоссю природний блиск і робить його м’яким на дотик. 

Крем для ніг Unice The Captain для чоловіків, 200 мл
пом’якшує сухі та загрубілі ділянки шкіри, усуває потрісканість, надає стопам доглянутий вигляд. Практичний та ефективний засіб легко поглинається та не залишає відчуття жирності. 

Бальзам після гоління Unice The Captain для чоловіків, 150 мл
заспокоєння шкіри чоловіків. Гліцерин у складі бальзаму підтримує належний рівень вологи в клітинах шкіри. А мужній та освіжаючий аромат, що залишиться на шкірі після гоління, стане приємним бонусом від використання продукту.

Роликовий дезодорант-антиперспірант Unice The Captain для чоловіків, 50 мл
Дезодорант-антиперспірант The Captain для чоловіків надійно запобігає появі неприємного запаху та забезпечує приємне відчуття чистоти й свіжості. Завдяки натуральним екстрактам мигдалю, алое вера, бамбуку, шавлії та олії абрикосових кісточок ти отримаєш ефективний захист на весь день та здорову шкіру без подразнень.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vera240987
vera240987
Супер-продавець
Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари