Всі категорії
Додати товар

Набір догляду для майбутньої мами та дитини 🫶

1798 грн -25% 1349 грн
Опис

Цей набір (вартістю 70 £) містить 6 ніжних, натуральних і поживних ласощів для мами та дитини.

-Natural Deodorant Co. Clean Deodorant Balm Lemon Geranium, 10 г: Повний захист від запаху (але без алюмінію). Ця поживна натуральна формула є основним продуктом для другого та третього триместру вагітності, материнства та інших періодів.

- Олія для тіла Dr Hauschka Blackthorn Body Oil, 10 мл: зараз ваша шкіра дуже страждає. Підтримайте її еластичність і зволоженість за допомогою цієї ретельно змішаної олії для тіла, збагаченої терном, щоб зберегти вашу шкіру еластичною та заспокоєною.

- Заспокійливе суфле для тіла Lola's Apothecary Sweet Lullaby, 10 мл: ніжна ласоща для ніжної шкіри, ця текстура збитого мусу наповнена плодами шипшини, вітаміном Е та солодким апельсином, щоб глибоко зволожити, відновити та заспокоїти вашу шкіру та відчуття. Відчуйте, як він тане під час контакту зі шкірою, і насолоджуйтеся цією процедурою, схожою на спа.

- The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask, 10 мл: надайте втомленій шкірі трохи TLC за допомогою цього соковитого еліксиру. Виготовлена ​​з масла ши, меду та заспокійливого жасмину, ця маска забезпечує зволоження, сяйво та м’якість для неперевершеного догляду за собою.

- Денний зволожуючий крем Aurelia London Cell Revitalize, 30 мл: коли вам потрібно, щоб догляд за шкірою був легким і простим, цей щоденний зволожуючий крем приходить на допомогу. Виготовлений із використанням чистих рослинних компонентів і пробіотичної технології, цей передовий крем допомагає зміцнити та утримати вологу для сяючого сяйва всього за один простий крок.

- Крем під підгузники Weleda, 10 мл: незабаром цей природний поживний захисний крем стане вашою новою сумочкою, допоможе заспокоїти роздратовану шкіру вашої дитини та сприяти здоровому розвитку шкіри. Ніжна натуральна формула допомагає відновити шкіру, не викликаючи подальшого подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?