Всі категорії
Додати товар

Набір мило south of france 42,5гр та лосьон palmer's 50 мл

175 грн
Опис

Набір мило 42,5гр та лосьон 50 мл, супер варіант для поїздок, надають ультра-зволоження та мають супер неймовірні аромати, в наявності 2 набори.
Термін придатності лосьону 01/2026, вироблено в США
Термін придатності мила 08/2027, вироблено в США
Ціна без торгу, не ділю. Безпечною сплатою відправляю тільки Новою Поштою, УкрПоштою відправлюю тільки після сплати на карту (через те що посилки УП йдуть дуже довго).

Зволожуючий лосьон для тіла Palmer's з кокосовим маслом та вітаміном Е.
Компанія Palmer's, що виробляється в США, користується довірою вже понад 180 років, пропонуючи високоякісні натуральні продукти, що передаються з покоління до покоління. Бренд №1 для догляду за шкірою з кокосовим маслом від Palmer використовує натуральні інгредієнти найвищої якості для чудового зволоження.
Фірмова формула включає суміш рослинних компонентів кокосу, зеленої кави, вітаміну Е, алое, масло макадамії та ши, які подарує вам природну красу та сяйво, підійде для всіх типів шкіри – для чутливої, схильної до алергії шкіри, екземи, псоріазу, дерматиту, куперозу.

Екстразволожуюче мило для тіла South of France, 42.5 гр.
Мило з маслом ши наповнене ароматом свіжоприготовленого прованського меду, збагаченого есенцією квітів апельсина.
Екологічно збалансована пальмова олія, омилена кокосова олія, рослинний гліцерин, органічна олія ши, натуральні барвники, суміші натуральних та ефірних олій та віддушка. Без фталатів, лаурилсульфату натрію, парабенів, ЕДТ, побічних продуктів тваринного походження та глютенів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Особливості:
Набір

Схожі товари