Всі категорії
Додати товар

Набір для чутливої шкіри medi-peel algo-tox multi care kit

1400 грн
Опис

Містить великий комплекс натуральних трав, що допомагає зміцнити шкіру, зменшити почервоніння, він також чинить антиоксидантну та детокс-дію.

У набір входять 4 засоби (зазначені у порядку застосування):

Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear (30 мл) Пінка, що очищає, з ефектом детоксу – це м'який очищувальний засіб, який ефективно видаляє всі сліди макіяжу і забруднень, допомагає зволожити і омолодити шкіру. Це засіб, спеціально розроблений з використанням найбільш ефективних інгредієнтів, які допомагають позбавити шкіру відмерлих клітин, шкірного жиру та інших забруднень. Цей засіб має низький рН – 6,5.
Medi Peel Algo-Tox Moisture Toner (30 мл) Зволожуючий тонер для обличчя – тонер усуває зневоднення, знімає стягнутість та сухість. Підходить для чутливої шкіри.
Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule (30 мл) Заспокійлива ампульна сироватка детокс – преміальна концентрована ампульна сироватка для обличчя містить великий комплекс натуральних трав, який допомагає зміцнити шкіру, зменшити почервоніння та антиоксидант. дія. Засіб покращує тон шкіри, освіжає, повертає здоровий вигляд та сяйво, підвищує пружність, насичує вітамінами, зволожує. Сироватка має насичений склад, але при цьому має легку приємну гелеву текстуру, яка швидко вбирається і доповнює як ранковий, так і вечірній догляд, роблячи м'якою і пружною шкіру. Засіб випускається у скляному флаконі із зручним дозатором у вигляді піпетки. Сироватка є легким гелевим засобом незвичайного зеленого відтінку (через паростки пшениці) з маленькими срібними мікрокапсулами активних компонентів. До складу ампули входять: гіалуронова кислота, сквалан, ніацинамід, пантенол, цераміди, алантоїн, аргінін, комплекс пептидів, мадекасосид, масла каріте (ши) та оливи, екстракти зародків пшениці, центелі, винограду, кава арабіка. Такий потужний професійний склад покращує стан шкіри, підтягує, заспокоює шкіру, зменшує запалення та почервоніння, відновлює, покращує колір обличчя та відмінно тонізує.
Medi Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream (30 г) Заспокійливий захисний крем – концентрований крем для обличчя зміцнює захисний бар'єр, заспокоює та вирівнює тон. Детокс має ефект, сприяє виведенню токсинів і зміцнює імунітет дерми. Антиоксидантна дія засобу надає підтримку клітинам у боротьбі з окисленням та активізує здатність до самовідновлення. В результаті використання шкіра набуває природного блиску та сяйва, виглядає більш здоровою, зволоженою та свіжою. Має насичений веганський склад, має легку живильну текстуру, що досить швидко вбирається. Крем випускається у стильній скляній баночці.

Активні інгредієнти:

Екстракт паростків пшениці - забезпечує миттєвий заспокійливий ефект та активно бореться із запаленнями та подразненнями, не допускає повторної їх появи. Забезпечує виражений, тривалий зволожуючий ефект, відновлює мікрорельєф шкіри, надаючи пом'якшувальну та розгладжуючу дію.
Комплекс центелі азіатської - містить 7 видів Cica, що мають потужну протизапальну, заспокійливу і загоюючий дію. Стимулюють внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнюють захисний бар'єр та стінки капілярів та судин. Центелла є потужним антиоксидантом та надає значну допомогу у протистоянні вільним радикалам.
Пантенол - заспокоює та захищає подразнену шкіру, зволожує, живить та пом'якшує епідерміс. Усуває свербіж, сприяє загоєнню мікротравм.
Ніацинамід – регулює роботу сальних залоз та клітинне оновлення, висвітлює вікову та запальну пігментацію, сліди від пост акне. Покращує еластичність та вирівнює текстуру
Олія виноградних кісточок, аргани, олії, макадамії, абрикосових кісточок та карите (ши) – зменшують втрату вологи, роблячи шкіру пружною та м'якою. Підсилюють захисний шкірний бар'єр, а також знімають почервоніння, пом'якшують і живлять, прискорюють процеси загоєння та регенерації
Екстракти шовковиці, гінкго білоба, інжиру, гранату, винограду, кави, зеленого чаю – забезпечують миттєвий заспокійливий ефект, усувають запальні процеси та подразнення. Висвітлюють пігментні плями та постакне.

Спосіб застосування: Для швидкого пролонгованого ефекту використовуйте засоби один за одним у представленій послідовн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Золотистий
Особливості:
Набір