Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір, б'юті бокс

650 грн
Опис

Подарунковий набір:
- парфуми 50мл
- парфумований лосьйон 100мл
- троянди з мила 3 шт
- святкова коробка.
Жіноча парфумована вода Bianca, 50 мл.
Тип аромату: Квітковий
Початкова нота: Бергамот, свіжі ноти
Нота серця: Лілея, білі квіти, жасмин
Кінцева нота: Амбра, кедр, мускус

Парфумована вода Bianca від Farmasi належить до квіткової групи запахів. Аромат розпочинає своє звучання зі свіжих нот, цікаво відтінених млосним жасмином. У «серці» композиції вмілі руки парфумерів приправили прянощами білі квіти та пахучу лілію. У фіналі парфумерної композиції звучать ноти амбри та кедра. Парфумована вода Bianca залишає на шкірі чудовий жіночний шлейф.

Парфумований лосьйон для тіла Signature, 100 мл.
Парфумований лосьйон, що подарує шкірі розкішний догляд, залишаючи на тілі неперевершений квітковий аромат.
Farmasi Signature - ідеальний вибір для тих, хто хоче залишити свій автограф елегантності!

Аромат, який делікатно перетворює троянду на золото, супроводжуватиме ваші найулюбленіші моменти та зробить їх ціннішими. Елегантний, як букет рожевих троянд, який ви тримаєте в руках, але водночас вільний і наївний. Аромат Signature відкривається свіжими та привабливими квітковими нотами та чорною смородиною. Екстракт троянди у своєму серці відображає характер аромату. У ноті серця троянду також супроводжують магнолія і квітка ванілі. У базі ноти мускусу / амбри, кашеміру і ванілі знаходяться в неповторній гармонії.

Легкими масажними рухами нанести потрібну кількість лосьйону на шкіру тіла. Ніжна композиція, дарує відчуття свіжості, утримується на шкірі понад 12 годин.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари