Всі категорії
Додати товар

Набір шовкового догляду за тілом hillary perfect silk body care

1105 грн -11% 994 грн
Опис

Подарунковий бокс Perfect Silk Body Care, що створений на основі інноваційних компонентів та призначений для шовкового догляду за тілом - ідеальний спосіб зробити приємне собі коханій або близькій подрузі, сестрі, чи мамі.

Лосьйон з легкою текстурою, що надає активний ліфтинг для шкіри тіла запускає антиоксидантні механізми, стимулює вироблення колагену, еластину та гіалуронової кислоти.

Розкішний крем для рук та нігтів інтенсивно зволожує, живить та захищає шкіру рук від негативного впливу зовнішніх агресивних чинників.

Ніжна формула гелю для душу м'яко та ретельно очищає поверхню шкіри від забруднень, не ушкоджуючи природну гідроліпідну плівку. Вміст натуральних екстрактів алое та ромашки допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри, робить її пружною та гладенькою.

Цукровий крем-скраб з рисовою пудрою, округлі сфери якої делікатно полірують шкіру, відлущуючи омертвілі клітини.

А натуральний дезодорант, створений на основі інноваційного 100% натурального функціонального активного компонента - запатентованої магнієвої технології CareMag D з солей Мертвого моря. Унікальна кристалічна структура мінералів магнію поглинає надлишок поту та шкірного сала, запобігаючи біотрансформації цих сполук у речовини зі неприємним запахом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари