Всі категорії
Додати товар

Набір дорожній rituals try me ayurveda trio

756 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1080 грн
Опис

Набір Ritual of Ayurveda Try Me Set був ретельно відібраний для того, щоб ви могли розслабитися в спа-салоні вдома та в подорожі. Пінистий гель для душу, скраб для тіла та крем для тіла діють у комбінованому впливі, щоб очистити та заспокоїти шкіру, надаючи їй відчуття поживності та ніжного аромату.

Набір містить:

Гель для душу (50 мл)
Унікальна формула гелю для душу, у якій використовується технологія піни для душу, щоб обернути шкіру розкішною піною. Насичений гель перетворюється на розкішну піну під час зіткнення з водою, обволікає тіло, очищає від бруду та забруднень. Містить багатовікові аюрведичні компоненти з олії солодкого мигдалю й індійської троянди.

Скраб для тіла (125 г)
Очисний скраб для тіла, збагачений давньою кристалічною сіллю з Гімалаїв. Надаючи очисну та гармонізувальну дію, відновлювальний скраб м'яко відлущує шкіру, наносячи тонкий шар олії, щоб шкіра відчувала себе насиченою й захищеною. Містить олію індійської троянди та солодкого мигдалю.

Крем для тіла (70 мл)
Насичений і поживний крем для тіла, що надає шкірі відчуття шовковистості та гладкості. Збагачений індійською трояндою й гімалайським медом, формула коконів надає шкірі поживну вуаль, допомагаючи розслабити тіло та розум.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?