Всі категорії
Додати товар

Набір collagen snail з колагеном і муцином равлика

1035 грн
Опис

До подарункового набору входить:

1. Антивіковий крем для шкіри навколо очей Collagen Snail Deep Nourishment 20 ml
2. Очисний Крем-Cкраб для обличчя Collagen Snail Scrub Cream Deep Cleasing 150 ml
3. Зволожувальна сироватка для тіла Collagen Snail Deeply Moisturizes 100 ml
4. Сироватка для обличчя Collagen Snail Deeply Moisturizes 30 ml
5. Гель для вмивання Collagen Snail глибоке очищення шкіри 100 ml
6. Вибілювальна маска для обличчя Collagen Snail white Clay Mask 150 g

1. Антивіковий крем для шкіри навколо очей Collagen Snail Deep Nourishment з екстрактом равлика Крем із муцином равлика Collagen Snail чудово зволожує, знімає набряки та надає ліфтинг-ефект. Зменшує темні кола та мішки під очима, освітлює шкіру на верхній і нижній повіці, роблячи погляд свіжим і відпочилим. Підтягує шкіру. Має приємний запах, легкий, бореться зі в'яненням шкіри.

2. Очисний крем-скраб Collagen Snail Scrub Cream Deep Cleasing дбайливо відлущує ороговілі клітини, делікатно очищає пори від токсинів і забруднень, активізує процеси регенерації тканин, пом'якшує, зволожує й живить шкіру, підвищує пружність і еластичність, надає неповторну гладкість і ніжність. Полегшує проникнення активних речовин у шкіру, добре готує її до нанесення кремів, сироватки або маски.

3. Зволожувальна сироватка для тіла Collagen Snail Deeply Moisturizes зволожує шкіру, освітлює темні ділянки та надає здорову сяйну шкіру. Призначення -- боротьба з першими ознаками старіння, наситити шкіру, очистити шкіру, прибрати лущення, зволожити шкіру.

4. Сироватка для обличчя Snail Collagen - це прекрасний засіб, що запускає вироблення колагену, що виштовхує зморшки зсередини і покращує стан шкіри. В результаті застосування поверхня стає більш гладкою, зморшки, сліди від постакне, шрами та рубці розгладжуються і менше впадають у вічі. Обличчя виглядає свіжим та молодим.

5. Гель для вмивання Collagen Snail глибоке очищення шкіри. Найніжніша формула очищувального гелю м'яко звільнить шкіру від забруднень, зайвого жиру, залишків макіяжу, відновлює пошкоджену шкіру, ефективно запобігає прищам та вугрів. Містить муцин равлика, що сприяє регенерації шкіри, зволожує. Не сушить і не стягує шкіру, регулює вироблення шкірного сала.

6. Глиняна маска Collagen Snail white Clay Mask прекрасно підходить для чутливої шкіри, делікатно усуває забруднення й пом'якшує шкіру, не подразнює її. Містить корисні інгредієнти, які зміцнюють шкіру -- магній, кальцій, мінерали. Маска з білої глини -- ідеальний варіант для змішаної та жирної шкіри.

Схожі товари