Всі категорії
Додати товар

Набір бестселерів medik8 glow to go trio press & glow advanced night restore hyd98...

1470 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

2100 грн
Опис

Останній

Набагато дешевший, ніж окремо.

Відкрийте для себе ідеальне тріо для подорожей, що забезпечує помітне зволоження та сяйво шкіри — як вранці, так і ввечері.

Відзначений нагородами продукт Press&Glow м'яко відлущує поверхню шкіри, посилюючи природне сяйво, а Hydr8 B5 Intense і Advanced Night Ceramine працюють у у унісон, підтримуючи шкірний бар'єр, забезпечуючи тривале зволоження і видимі результати у боротьбі з віком.

1 Випробуйте силу відлущувальної полігідроксикислети (РНА) наступного покоління у формулі Press&Glow — це гідратувальний кислотний тонік, який сприяє ексфоліації поверхні шкіри для помітного щоденного сяйва.

Полігідроксикислота глюконолактон діє як магніт для вологи, гідратує й заспокоює шкіру, забезпечує легку природну ексфоліацію. Формула не сушить, не щипає, не липне. Цей тонік має максимальну потужність, але не викликає подразнення й хворобливих відчуттів.

Press&Glow — це поєднання потужних результатів і м'якої ексфоліації, що забезпечує ніжність, рівномірний тон і здорове сяйво шкіри. Екстракт квітів опунції стимулює ефективне оновлення клітин.

Press&Glow працює в гармонії з вітаміном А, завдяки чому ви посилите гарне світіння шкіри без небажаної сенсибілізації. Шлях до сяйної шкіри ще ніколи не був таким легким.

2 Medik8 — Інтенсивно зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою — зволожувальна сироватка для шкіри обличчя, шиї та декольте. Засіб, безумовно, допоможе сухій шкірі, яка потребує негайного зволоження. Воно містить низку зволожувальних речовин. Сечовина, гіалуронат натрію, трегалоза, сорбітол і гліцерин — усі ці активні компоненти входять до складу сироватки. Вміст пантенолу, алантоїну та креатину істотно впливає на регенеративні процеси, які прискорюються, якщо шкіра належним чином зволожена. Сироватка також ефективна для людей зі зрілою шкірою, оскільки їхня шкіра схильна до сухості. Продукт веганський і виготовлений за принципом Less waste.

Активні компоненти:
пантенол — зволожує шкіру, заспокоює подразнення та сприяє регенерації шкіри,
гіалуронат натрію — зволожує,
сечовина — інтенсивно зволожує шкіру,
таурин — підтримує функціонування ліпідного бар'єра шкіри та стимулює її фізіологічні процеси,
креатин — стимулює процеси регенерації шкіри та синтез колагену, допомагає захистити шкіру від сонячних променів,
алантоїн — прискорює загоєння подразнень, покращує загальний стан шкіри та згладжує її

3 Фірмовий нічний крем Medik8, що доказав свою здатність розгладжувати стійкі лінії та зморшки всього за 7 днів*, надає шкірі відчуття гладкості та м'якості. Глибоко живіть та помітно зміцнюйте колір обличчя під час сну за допомогою цієї багатої керамідами формули, яка забезпечує видимі результати молодості, одночасно підтримуючи природний бар'єр вашої шкіри.

Поповнюючи незамінні ліпіди, які були втрачені з часом, Advanced Night Ceramine забезпечує максимальний комфорт шкіри, а також видимий ефект її ущільнення та зміцнення. Спеціально розроблений для використання після вітаміну А (ретинолу чи ретиналю) увечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?