Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір мініатюр для обличчя з комплексом пептидів medi-peel peptide 9 aqua essence trial kit

695 грн
Опис

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Trial Kit
Набір мініатюр для обличчя з комплексом пептидів покращує пружність шкіри, розгладжує зморшки, зміцнює овал обличчя, вирівнює рельєф, відновлюють гідробаланс шкіри, роблячи шкіру доглянутою та сяючою. Інтенсивно зволожує, тонізує, зміцнює, омолоджує шкіру та уповільнює процеси старіння. Сприяє розгладжуванню зморшок і зменшує глибину шкірних заломів, підвищує тургор, робить шкіру зволоженою, м'якою та бархатистою.

Засоби набору глибоко впливають на епідерміс, підвищують пружність та еластичність шкіри, забезпечують ліфтинг-ефект. Зміцнюють контури обличчя, уповільнюють процеси старіння.

◾Набір мініатюр складається:
1. Пінка, що очищає, для вмивання з комплексом пептидів 15мл - видаляє всі забруднення, залишки макіяжу і надлишки шкірного сала. Має зміцнювальну дію, підтягує, підвищує пружність та еластичність шкіри, звужує пори.

2. Зволожуючий тонер-есенція для обличчя з комплексом пептидів 20мл - функціональний засіб спрямований на глибоке зволоження, покращення еластичності та тонусу шкіри, що також надає тонізуючу та заспокійливу дію. Інтенсивно зволожує, тонізує, зміцнює, омолоджує шкіру та уповільнює процеси старіння.

3. Ліфтинг-сироватка для обличчя з комплексом пептидів , 15мл - має великий спектр функцій: покращує колір обличчя, м'яко освітлять небажану пігментацію і вирівнює тон, підвищує пружність, зміцнює тургор, розгортає тургор. виразність зморшок.

4. Омолоджуючий крем для обличчя з комплексом пептидівпокращує пружність шкіри, розгладжує зморшки, зміцнює овал обличчя, вирівнює рельєф, відновлює гідробаланс шкіри, роблячи шкіру доглянутою та сяючою. Унікальний склад крему активізує синтез колагену та еластину в клітинах шкіри, має омолоджуючу дію.

◾ Спосіб застосування:
1. Пінка: змішайте невелику кількість засобу з водою і збийте пінку. М'якими масажними рухами розподіліть пінку по шкірі, помасажуйте та змийте теплою водою.
2. Тонер: після вмивання нанесіть тонер на обличчя руками або за допомогою ватного диска.
3. Сироватка: нанесіть на обличчя, розподіліть масажними лініями.
4. Крем: нанесіть на обличчя, розподіліть легкими рухами.
Ціна 695

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize