Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Набір мініатюр з ретинолом і колагеном medi-peel retinol collagen lifting trial kit

615 грн
Опис

Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Trial Kit Набір мініатюр з ретинолом та колагеном

Набір мініатюр з ретинолом і колагеном Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Trial Kit - це можливість спробувати лінійку, що омолоджує, з ретинолом і колагеном, яка запускає процеси оновлення шкіри.

До складу набору входять 4 travel-кошти для кожного етапу догляду в м'якій косметичці, які зручно брати в дорогу. Продукти розгладжують та підвищують пружність, скорочують видимість пор та зморшок, підтягують, покращують текстуру шкіри. Має веганський сертифікат V-Label®.

Містять комплекс Retinolgen™, що складається з 6 видів ретиноїдів, укладених у ліпосоми: так ретинол проникає глибше в шкіру і більш виражений ефект. Колаген, пантенол, ніацинамід, запатентовані комплекси Redsnow, MadeWhite™ та Green Tomato SE у складі зволожують, пом'якшують та надають зміцнюючу дію.

Комплектація :

Пінка для вмивання Retinol Collagen Facial Cleanser (15 мл) - засіб для ретельного очищення, який залишає шкіру м'якою та ніжною після вмивання.
Тонер, що омолоджує, Retinol Collagen Lifting Toner (20 мл) — продукт для першого етапу догляду після вмивання. Освіжає, пом'якшує і розгладжує шкіру, вирівнює тон і надає здорового сяйва, добре вбирається без липкості.
Ліфтинг-ампула Retinol Collagen Lifting Ampoule (15 мл) стимулює синтез колагену та еластину, зміцнює позаклітинний матрикс, запобігає появі заломів після сну, бореться зі зморшками навколо очей, в області носогубних складок та міжбров'я.
Ліфтинг-крем Retinol Collagen Lifting Cream (15 мл) живить, робить шкіру гладкою та пружною, підтягує, посилює клітинне оновлення. Скорочує розмір розширених пір, зменшує глибину зморшок, надає щільність та рівний рельєф.

Основний компонент засобів лінійки, що діє, — запатентований комплекс Retinolgen™. Retinolgen™ - це інкапсульована форма 6 видів ретинолу та колагену (10000ME - 3 мг. активної речовини).
Ціна 615 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?