Всі категорії
Додати товар

Набір дорожніх мініатюр meisani discovery kit

1350 грн
Опис

Дорожня косметичка Meisani з необхідним для подорожей доглядом. З цим набором ви можете спробувати чотири основні засоби догляду за шкірою від бренду в мініатюрному форматі і взяти їх з собою у відпустку.

До міні-прозоророї косметички входять такі засоби:
Гідрофільна олійка з вітаміном E-Raser - Meisani (20 мл): надзвичайно приємна для шкіри очищуюча олія з легкою текстурою, антиоксидантами та екстрактом календули, щоб побалувати шкіру навіть під час подвійного очищення.
Гель для вмивання з саліциловою кислотою Puri-Tea Salicylic Acid Cleansing Gel (30 мл): очищуючий засіб на водній основі з саліциловою кислотою для очищення шкіри та запобігання утворенню чорних цяток, розширених пор або плям. Не подразнює і не пересушує шкіру, а лише глибоко очищує, залишаючи її надзвичайно м'якою.
Тонік з есенцією гіалуронової кислоти Rice & Shine Hyaluronic Acid Essence Toner (20 мл): Тонер і есенція в одному флаконі. Цей відновлювальний тонік живить шкіру, освітлюючи її завдяки екстракту рису у своїй формулі.
Зволожувальний гель-крем з ніацинамідом та гідролатом огірка (15мл): Зволожуючий крем у формі суперлегкого гелю, що швидко вбирається. Виготовлений на основі ніацинаміду та огіркової води, він настільки освіжає та зволожує, що ви не захочете без нього обходитися.
Спосіб застосування:

Очищуюча олія з вітаміном Е-разером Mini Vitamin E-Raser: Масажними рухами нанесіть олію на сухе обличчя для зняття макіяжу. Емульгуйте теплою водою і змийте.
Міні-гель для вмивання з саліциловою кислотою «Пурі-чай»: Нанесіть на вологе обличчя і м’яко помасажуйте до утворення піни. Змийте великою кількістю води.
Есенція-тонік з гіалуроновою кислотою Mini Rice & Shine: Нанесіть тонік на обличчя і легенько поплескайте, щоб сприяти поглинанню.
Міні-ніацинамідний огірковий аква-гель-крем: Нанесіть на обличчя і м’яко помасажуйте до повного поглинання

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Жовтий

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?