Всі категорії
Додати товар

Гель для сповільнення росту волосся thalia, 150 мл

349 грн
Опис

Гель для догляду після епіляції THALIA – це інноваційна формула, розроблена для того, аби ви могли назавжди позбавитись проблеми швидкого відростання небажаного волосся на обличчі та тілі.

Він містить екзотичний екстракт Джімнеми Сильвестри – тропічної ліани, багатої на джімнемову кислоту. Клінічно доведено, що цей компонент ефективно пригнічує активність волосяних фолікулів й тим самим сповільнює ріст волосся, робить його тоншим і слабким, при цьому не завдаючи шкоди шкірі.

Користуючись гелем регулярного протягом тривалого часу, ви зможете повністю зупинити ріст нових волосин.

Разом із пригніченням відростання нового волосся, дерматологічно протестована формула продукту чинить потужний зволожуючий ефект завдяки соку алое вера. Алое допомагає заспокоїти та розслабити подразнену після епіляції шкіру, а також зберігає чудову гладкість надовго.

Підходить для використання на чутливій шкірі. Клінічно перевірена ефективність.

Гель не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Характеристики

Бренд: THALIA
Виробник: AKTEN
Вага: 150 мл
Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування: Для зовнішнього використання нанести достатню кількість гелю масажними рухами на безволосу ділянку шкіри після процедури гоління або епіляції (воском, лазерної епіляції, засобами для видалення волосся, кремом для депіляції тощо). Не змивати! Для найкращих результатів наносити гель щодня протягом 30 днів, щоб він впливав на волосся, яке відростає. Підходить для використання дорослими на обличчі та тілі. Рекомендується регулярне та тривале використання для постійного ефекту.
Застереження: Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад: Вода, пропіленгліколь, екстракт листя Джімнема Сильвестра, сік листя алое, феноксиетанол, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, карбомер, триетаноламін, віддушка, етилгексилгліцерин, лимонна кислота, бензоат натрію, сорбат калію, гліцерин, пантенол, бензилсаліцилат, цитронелол.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?