Всі категорії
Додати товар

Касети картриджі з воском для воскоплава

65 грн
Опис

Спочатку картридж необхідно помістити в воскоплав (якщо він новий, то не забудьте зняти з нього захисну плівку), і увімкнути прилад у мережу.

Приблизно 20-25 хвилин пристрій нагріватиме віск, після чого його потрібно вимкнути від мережі, і, протерши ноги сухим рушником (якщо треба, то ще й присипкою посипати), можна братися до нанесення воску. Обпектися гарячим воском досить складно, адже для цього воскоплав потрібно тримати увімкненою приблизно годину.
Важливо! Обов'язково приберіть зі шкіри всю вологу, інакше ви не досягнете максимального ефекту від процедури.

Тепер можна перевернути прилад догори ногами, щоб віск стек до головки (хопить і 3 секунд) і провести на шкірі (краще починати з ікри) смужку завдовжки 10 см. Нанесення воску виконується за зростом волосся. Воскоплав має постійно перебувати в суто вертикальному положенні, інакше віск забруднить усе довкола, що витікає з нього.
Зверху на вже нанесений віск треба приклеїти смужку для епіляції (по росту волосся), залишивши знизу приблизно 1 см і ще раз провести по ній рукою, щоб вона щільніша прилягла до шкіри.
Підчекавши хвилину, візьміть смужку за залишений нижній край і різко проведіть в напрямку проти росту волосся, причому важливо тягнути не вгору, а вздовж шкірного покриву. Якщо ж залишилися волоски, то видалити їх можна цією ж смужкою. Також вона підійде і в тому разі, якщо по краях залишився віск.
Очистивши від волосяного покриву одне місце, можна наносити віск (таким же способом) на іншу зону шкіри. Одну й ту ж смужку для епіляції ви можете використовувати кілька разів, поки шар воску на ній не досягне 2-3 мм, і вона не стане гіршою. Якщо віск у картриджі охолоне, його знову розігрівають у воскоплаві та спокійно продовжують процедуру.
Насамкінець шкіру необхідно протерти олією (це допоможе видалити залишки воску) і впродовж 8 годин бажано не мочити оброблену ділянку водою, щоб не було подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Продавець
tanja2304
tanja2304
Ужгород
59% виконаних замовлень
Була