Всі категорії
Додати товар

Воскоплав цифровий + 3 упаковки гранули для епіляції passion plum, 100 г

1035 грн
Опис

Цифровий нагрівач (воскоплав) призначений для розігріву воску в гранулах, таблетках, а також в банках 500 грамів стандартного розміру. Має додаткову силіконову ємність для гарячого воску в таблетках або гранулах або для парафіну.

Зручний і універсальний воскоплав для воску з терморегулятором, підходить для професійного і для домашнього використання. Має компактний розмір, гарний дизайн. Оснащений регулятором температури та індикацією показників нагрівання, за допомогою яких процес стає ще простішим.

Гранули для епіляції Hillary Epilage Passion Plum з ароматом стиглої сливи, містить спеціальні компоненти, які надають воску особливу пластичність. Густа і насичена текстура воску дозволяє обволікати волоски біля самої основи, чудово видаляє навіть найкоротші волоски.

Підходить для будь-якого типу шкіри, в тому числі для чутливої ​​та тонкої шкіри з ламкими капілярами.

Час застигання аплікації 10-12 секунд, що дозволяє навіть новачкові ретельно нанести віск, встигнути скоригувати помилки до моменту застигання воску.

Чітко повторює контури тіла, дозволяючи видалити волосся у важкодоступних зонах з першого разу.

До набору входять:

Воскоплав цифровий баночний Hillary Professional Wax Heater;
Гранули для епіляції Hillary Epilage Passion Plum, 100 г.

Спосіб застосування:

Поставте воскоплав на рівну поверхню, поруч з якою буде проводитися процедура епіляції
Помістіть силіконову чашу всередину воскоплава, потім додайте в неї віск / цукрову пасту.
Приєднайте воскоплав до електромережі, на екрані зобразиться OFF. Поверніть регулятор температури за годинниковою стрілкою, щоб увімкнути.
Поворотний перемикач можна повернути на 360 ° для регулювання температури. Поворотний перемикач чутливий. Температуру можна регулювати одним поворотом шестерні, один поворот - 1 ℃. Швидко поверніть перемикач, щоб швидко встановити бажану температуру (діапазон температур становить 35-125 ℃.)
Дочекайтеся рівномірного розплавлення маси (близько 15-20 хвилин). Для прискорення процесу накрийте воскоплав кришкою.
Після досягнення заданої температури увімкнеться режим підтримки оптимальної температури. За необхідності встановіть іншу температуру.
Приступайте до процедури епіляції.
Отриману масу нанести на потрібну ділянку в напрямку росту волосся. Потім почекати 5-6 секунд до повного охолодження і зірвати одним рухом проти росту волосся.
Після закінчення процедури поверніть ручку регулятора температури проти годинникової стрілки, коли температура відрегульована до найнижчої (35 ℃), поверніть на один або кілька поворотів проти годинникової стрілки, щоб вимкнути пристрій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари