Всі категорії
Додати товар

Воскоплав цифровий баночний hillary professional wax heater

1499 грн
Опис

Цифровий нагрівач (воскоплав) призначений для розігріву воску в гранулах, таблетках, а також в банках 500 грамів стандартного розміру. Має додаткову силіконову ємність для гарячого воску в таблетках або гранулах або для парафіну.

Зручний і універсальний воскоплав для воску з терморегулятором, підходить для професійного і для домашнього використання. Має компактний розмір, гарний дизайн. Оснащений регулятором температури та індикацією показників нагрівання, за допомогою яких процес стає ще простішим.

Перемикач регулювання температури, що повертається на 360 градусів, дозволяє легко та точно контролювати температуру. Кожне клацання ручки керування змінює температуру на 1 градус, одночасно швидке повертання ручки дозволяє безпосередньо встановити бажану температуру (діапазон температур 35-125 градусів за Цельсієм). Електронний дисплей на перемикачі регулювання температури показує температуру нагрівання та дозволяє контролювати її протягом усього часу використання.

Завдяки LED-підсвітці можна легко визначити ступінь нагрівання воску. Червоне світло означає, що віск ще нагрівається, а зелене - що нагрівся і готовий до роботи. Воскоплав має силіконову чашу, яку легко використовувати та зручно чистити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?