Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Воскоплав

430 грн
Опис

Воскова депіляція вельми популярна серед жінок, адже вона дозволяє позбутися від зайвої рослинності на довгий час і отримати ідеально гладку шкіру. Для того щоб заощадити на походи в салон краси і був створений воскоплав Beauty Skincare DSP, в якому можна самостійно розтоплювати віск для потрібної температури.

Якщо ви завжди прагнете до ідеально гладкій шкірі без небажано рослинності, при цьому походи по салонах краси завжди виходять в пристойну суму, то вам просто не обійтися без спеціального воскоплава Beauty Skincare DSP. Цей спеціальний прилад дозволить вам розтопити парафін або віск ДО потрібно консистенції і буде підтримувати необхідний температурний режим на весь час проведення процедури.

Beauty Skincare DSP підійде не тільки для домашнього користування, але і стане відмінним помічником для майстра по депіляції. Внутрішнє знімне відерце зроблено з міцної нержавіючої сталі. Спеціальний регулятор потужності дозволить вам вибрати оптимальний температурний режим плавлення. Захисна кришечка не дозволить воску розплескуватися під час плавлення.

Технічна характеристика:

Воскоплав Beauty Skincare DSP оснащений регулятором температури нагрівання, який ви зможете відрегулювати на свій розсуд.
Такий воскоплав дозволить вам значно заощадити на процедурах депіляції в салонах і краси і проводити їх самостійно в домашніх умовах.
Потужність, Вт: 80
Харчування, В: 220-240
Об'єм плавильної камери, мл: 400
Регулятор температури: є
Розмір воскоплава, см: 14 х 18
Довжина шнура живлення, см: 110
Вага в упаковці, гр: 860

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари